Bedste Tidlig graviditetstest 2023

Den tidlige graviditetstest kan tages fra 6 dage før din forventede menstruation. Den kan også tages dagen efter din udeblevne menstruation og virker på den måde ligesom den klassiske graviditetstest. Denne test er til dig, som ønsker at teste for graviditet så tidligt som muligt. Testen har en følsomhed på 10mlU/ml, hvilket betyder at, du kan få besked om en graviditet tidligere end med klassiske graviditetstest.

Bedste tidlige graviditetstest

Blandt udvalget af de tidlige graviditetstests er RFSU Graviditetstest vurderet som en af de bedste af forbrugerne. Den har en nøjagtighed på 99%, den er nem at anvende og aflæse, og den sælges til en god pris. Testen er udformet som en stav, hvilket gør den nem og hygiejnisk at bruge, da du kan tisse direkte på staven.

Selvom RFSU Tidlig Graviditetstest er blandt markedets mest nøjagtige graviditetstests, er resultatet mere usikkert, end resultatet du får, hvis du venter til dagen for udebleven menstruation. Dette gælder for alle udgaver af graviditetstest på markedet, som kan tages tidligt. Det er forskelligt, hvor stor en mængde graviditetshormon, man udvikler, når man er blevet gravid, og derfor er et tidligt testresultat altid mere usikkert end et senere resultat.

Tidlig Graviditets (strimmel)

Babyplans Tidlige Graviditetstest er ny på markedet og kan give et svar på en eventuel graviditet tidligere end klassiske graviditetstest. Testen er en strimmeltest, hvor du skal opsamle urinen i en opsamlingskop, inden graviditetstesten kan udføres. Den har en nøjagtighed på over 99% og ligger helt i toppen, når det kommer til nøjagtighed. Den er lige så præcis som de test, du kan få lavet hos lægen.

Da tidlige graviditetstests altid er mere usikre end de klassiske, får du fem stk. graviditetstest med i hver pakke fra Babyplan, så du kan teste flere gange, inden du rammer tidspunktet for din menstruation. Testen er anset for at være en af de bedste tidlige graviditetstests, samtidig med at du får mere end én test i hver pakke.

Derfor skal du vælge lige netop denne

Den tidlige graviditetstest kan allerede seks dage inden udebleven menstruationen giver resultatet med 99% nøjagtighed og derfor, kan du allerede i et tidligere stadie finde ud af, om du er gravid, da hCG-niveauet i denne test er mere følsomt, end i end de klassiske graviditetsteste. Flere anmeldelser og vurderinger viser, at denne test er præcis og god til prisen.”